Psihoterapija in svetovanje

Moje glavno področje  je delo z ljudmi, ki potrebujejo podporo pri integraciji psihedelične izkušnje ali druge izkušnje spremenjenih stanj zavesti.

Pri svojem delu izhajam iz konceptov integrativne relacijske psihoterapije, dela s travmo, sistemom notranjih družin in tehnike brainspotting.

Integrativna relacijska psihoterapija

Integrativna psihoterapija poudarja pomen celostnega pristopa za delo z ljudmi. Njen cilj je integracija osebnosti, kar pomeni integracijo čustvenih, kognitivnih in fizioloških sistemov posameznika z upoštevanjem socialne in duhovne dimenzije.

Pri integrativni relacijski psihoterapiji je osrednjega pomena trden in zaupen terapevtski odnos, ki človeku predstavlja varen okvir, torej prostor, kjer lahko pridejo na plano vsebine, ki jih je človek z namenom samozaščite in preživetja zaklenil globoko v temne votline svoje psihe.

Psihoterapija poteka enkrat tedensko oz. odvisno od potreb. Trajanje posamezne psihoterapevtske ure je 50 minut.

Psihoterapija je proces, ki ponavadi traja dlje časa, saj človek potrebuje čas, da se v terapevtskem odnosu začne počutiti dovolj varnega, da začnejo na plano prihajati globoke vsebine. Vsak človek ima svoj tempo zdravljenja, ki ga v terapiji spoštujemo, mu sledimo in ne prehitevamo.

Cena psihoterapevtske ure je 60 eur.

 

 

 

 

Psihoterapija in svetovanje