Psihoterapija

Integrativna relacijska psihoterapija

Integrativna psihoterapija poudarja pomen celostnega pristopa za delo z ljudmi. Njen cilj je integracija osebnosti, kar pomeni integracijo čustvenih, kognitivnih in fizioloških sistemov posameznika z upoštevanjem socialne in duhovne dimenzije.

Pri integrativni relacijski psihoterapiji je osrednjega pomena trden in zaupen terapevtski odnos, ki človeku predstavlja varen okvir, torej prostor, kjer lahko pridejo na plano vsebine, ki jih je človek z namenom samozaščite in preživetja zaklenil globoko v temne votline svoje psihe.

Psihoterapija poteka enkrat tedensko oz. odvisno od potreb. Trajanje posamezne psihoterapevtske ure je 50 minut.

Psihoterapija je proces, ki ponavadi traja dlje časa, saj človek potrebuje čas, da se v terapevtskem odnosu začne počutiti dovolj varnega, da začnejo na plano prihajati globoke vsebine. Vsak človek ima svoj tempo zdravljenja, ki ga v terapiji spoštujemo, mu sledimo in ne prehitevamo.
Prvi terapevtski razgovor je tako brezplačen, namenjem temu, da se med sabo spoznamo in da se lahko v miru odločite ali se boste odločili za terapijo, ali ne.

Cena psihoterapevtske ure je 60 eur.

Cena terapevtske ure Brainspottinga je 70 eur. Terapevtska ura Brainspottinga traja 60 minut ali več, odvisno od procesa.

 

 

 

Psihoterapija in svetovanje